Vi bytte tak

Nu när vi har ett nytt tak så känns det som att vi har ett nytt hus. Det är så skönt att slippa allt vatten som droppade in genom taket, och det är inte kallt längre när det blåser ute. Vi hade en viss budget för projektet, men tack vare ROT-avdraget och ett bra pris från takläggaren så blev det hela mycket billigare än vi trodde. Jag kan verkligen rekommendera takbyte om man har ett gammalt hus, det är en stor skillnad!

Företaget som vi vände oss till erbjuder hjälp till alla i Uppsala med omnejd. Om ni är i behov av takläggare så rekommenderar jag verkligen att ni kontaktar dem! Det här är ett företag som vi fick som tips av några vänner, och det är vi mycket tacksamma för. Vi har verkligen blivit supernöjda med resultatet!

Det finns många olika tak att välja på och ska du ändå göra ett takbyte kan det vara en bra idé att skaffa det där taket som du alltid önskat. Vi valde ett i glaserat tegel och det är klart att det blev dyrare men någon gång ska man slå på stort och följa sina drömmar.

Det är inte alltid lätt att veta vilket tak man ska välja och det finns många olika material att välja bland. Men det finns hjälp att få, som sagt rekommenderar vi starkt denna takläggare. Han kom och gick igenom allt med oss och sedan fick vi en preliminär offert på mail inom några dagar. Vi hade aldrig bytt tak tidigare så det var skönt att ha någon som kunde guida oss på rätt spår.

I och med att vi bytte tak så fick vi även ett nytt skorstenstak. Nu är allt fräscht igen och vi slipper oroa oss för att vatten ska ta sig in i vårt hus.